Добродошли на званични сајт општине Инђија
E Uprava
Право на коришћење Интернет портала општине Инђија имају сви становници општине као и сви они грађани чији се изводи налазе у матичним књигама у Општинској управи општине Инђија.

Интернет портал вам даје могућности подношења захтева за изводе из матичних књига рођених, венчаних, умрлих, изводе из књиге држављана и стање на финансијској картици у Јавним предузећима.

Након регистрације администратор проверава ваше податке и уколико су подаци валидни регистрација се потврђује и можете се пријавити на порталу са корисничким именом и лозинком који сте оставили приликом регистрације.


КАКО НАРУЧИТИ ДОКУМЕНТА:

1. Региструјте се на овом линку

2. Након регистрације администратор проверава ваше податке, и уколико су валидни, ваша регистрација се одобрава најкасније 48 сати након регистрације

3. Уколико је ваша регистрација одобрена, логујете се на портал са вашим корисничким именом и лозинком

4. Након успешног логовања, појавиће се мени(Лични подаци, Документа, Финансијска картица)

5. Уколико желите да наручите изводе кликните на линк Документа и попуните форму за наручивање докумената. Изводе можете наручити и за лица са којима сте у сродству. Изводи се шаљу Пост Експрес-ом.

6. Након наручивања, у року од 24 часа, матичар ће вам одговорити, а одговор можете видети кад се логујете на портал (Документа > Преглед захтева за документа)
Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija