Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

28.08.2019

ОНИ СУ ПОНОС ИНЂИЈЕ: Додељено 79 лаптоп рачунара вуковцима, успешним ученицима и спортистима

Да Инђија има светлу будућност и вредну омладину показује данашња додела лаптоп рачунара вуковцима, успешним ученицима и спортистима који су постигли одличне резултате на републичком и међународном такмичењу. Њихов труд, залагање и достојанствено представљање Општине али и државе Србије, локална самоуправа препознаје и жели да награди.

„Ово су неки од најлепших момената када имамо прилику да наградимо најбоље момке и девојке наше општине“, рекао је Владимир Гак, председник општине Инђија, нескривајући задовољство што локална самоуправа има све више снаге и могућности да увећа стипендије и прошири круг младих људи који се истичу својим квалитетима.

Гак је приликом пријема и доделе рачунара подсетио шта је у протекле три године локална самоуправа урадила за инђијске ђаке и студенте - од омогућавања квалитетних услова за похађање наставе кроз бројне инфраструктурне радове, до дупло већих стипендија у односу на 2016. годину а које сада износе 15 хиљада динара и спадају у ред највећих у Србији.

Колико је ова награда значајна за инђијске ђаке, студенте и спортисте, показују осмеси и задовољство што друштво цени и награђује успехе. Управо су они понос и будућност наше општине, перјанице промовисања правих вредности нашег града. И за такве особе, Инђија ће увек бити отворена.

Фотографије са уручења лаптоп рачунара можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija