Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

27.08.2019

Short cut фестивал 31. августа и 1. септембра

Четврти Међународни фестивал краткометражног филма Short cut Инђија, одржаће се на отвореној сцени код Куће Војновића 31. августа и 1. септембра. Селекциона комисија имала је веома захтеван посао да прегледа близу три хиљаде филмова из целог света пристиглих на конкурс који је трајао од 1. маја до 5. јула, и одабере најбоље који ће се такмичити за награде у све четири категорије( туризам, екологија, живот и анимирани филм), специјалну награду  као и Гран При  фестивала.

У оквиру пратећег програма, у галерији Куће Војновића биће организована изложба фотографија „Објектив(н)и“. У циљу промоције краткометражног филма и подстицања младих да се баве овим видом филмске уметности и овогодишњи фестивал отвориће ученички филмови, тачније два филма ученика ОШ „Јован Поповић“ из Инђије аутора Луке Савића и његових другара.

Фестивал Short cut реализује се уз помоћ Туристичке организације општине Инђија и Културног центра Инђија а под покровитељством Општине Инђија. Пријатељи фестивала су ЈП „Ингас“, ЈП „Ингрин“ и ЈКП „Комуналац“ Инђија.  

Програм фестивала:

31. август

18.00 - Отварање изложбе фотографија  у галерији Куће Војновића,
18.30 - Свечано отварање Међународног фестивала краткометражног филма Short cut. Фестивал отварају два филма, радови ученика ОШ „Јован Поповић“ из Инђије,
19,00 - пројекције одабраних филмова,
20, 30 – коктел.

1. септембар

19.00 - пројекције  одабраних филмова,
20.30 - проглашење победника, додела награда затварање фестивала и коктел.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija