Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

13.08.2019

Гаћеша са репрезентацијом Србије освојио 4. место на Европском првенству

Јуниорска репрезентација Србије освојила је 4. место на Европском првенству у пуцању малокалибарском пушком, а један од чланова био је и члан инђијске Младости Димитрије Гаћеша.

Он је упуцао 1158 кругова, што је за три круга више од досадашњег личног рекорда. Димитрије је овим најавио високе могућности и са правом је један од кандидата који ће скоро сигурно наступити на Првенству Европе које се одржава у септембру у Болоњи.

Уз Димитрија, чланови ове сјајне генерације јуниора Србије били су и Крагујевчанин Ивановић Марко и Београђанин Митровић Алекса, а остаће записано да су на наступу у Плзену оборили државни рекорд за 40 кругова.

Нашој репрезентацији бронзана медаља је измакла за само 4 круга. Злато и сребро припало је репрезентацијама Француске и Русије а бронза Италији.

Први наредни тест за инђијске стрелце је првенство Србије МК пушком за сениоре које се одржава у Новом Саду 17. и 18. августа. Уз Гаћешу, на овом првенству од стрелаца Младости наступиће и Михајловић Вељко и Бојић Страхиња.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija