Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

19.07.2019

ВОДЕНИ СПЕКТАКЛ НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ: Шест градова такмиче се у Играма на води

City Games караван и овог лета наставља своје путовање по Европи а у наш град стиже 23. јула. У јубиларној десетој сезони, након одржаних 316 игара, очекује нас прави спектакл на води на инђијском градском базену од 19:30 часова.

Ова манифестација кроз забаву и спорт свако лето јача пријатељства и везе међу градовима и државама које се такмиче. Ове године је то чак 150 екипа из европских градова у којима се током летњих месеци одржавају квалификациона такмичења, каже аутор и директор пројекта Мирослав Крзик.

Игре су основни садржај овог пројекта, а осмишљене су тако да забаве публику и такмичаре али и да подстакну вредности попут пријатељства и тимског духа и да укажу на важност бављења спортом.

Игре се базирају на традиционалним дисциплинама и производима, што је видљиво и из њихових назива: водена алка, летећи ватерполо, вуча конопца, трка магараца, водена кошарка...Укупно је 13 различитих дисциплина које нуде прегршт забаве и адреналина за све генерације.

Победник Игара у Инђији пласираће се у полуфинале у Сомбору 27. јула, одакле ће се две најбоље екипе пласирати на велико финале Србије у Чачку које нас очекује 30. јула. Шампион Србије представљаће нашу земљу на великом Међународном такмичењу 2020. године у Словенији.


Позивамо све суграђане да својим присуством и жестоким навијањем помогну свом тиму да дође до победе. Видимо се 23. јула на градском базену од 19.30 часова.arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija