Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

19.07.2019

Школски терен у Бешки добија савремену подлогу

Заједничким средствима Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и Општине Инђија извршиће се санација отвореног школског терена Основне школе „Браћа Груловић“ у Бешки и постављање нове савремене мултифункционалне подлоге. Свечано отварање новог школског терена предвиђено је за први дан нове школске године.

Општина Инђија конкурисала је са пројектом санације школског терена у Бешки и од Покрајинског секретаријата за спорт и омладину добила средства у износу од 2.65 милиона динара, а процењена вредност свих радова износи око 4 милиона динара. Остатак новца обезбеђен је у буџету локалне самоуправе.

Следеће недеље планира се расписивање јавне набавке а одмах након избора најбољег понуђача приступиће се санацији терена и поставци подлоге.

Нови терен, осим школе, биће на располагању свим мештанима који желе да се баве рекреативно спортом. Имајући у виду да је рукомет у Бешки у успону, сигурно ће допринету даљем развоју овог спорта али и подстаћи да се и друге спортске дисциплине развијају у савременим условима.

На 900 квадрата школског игралишта поставиће се савремена мултифункционална подлога која се у погледу сигурности, перформанси, удобности и трајности издваја од досадашњих решења. Предност се огледа и у смањивању спортских повреда, штити ноге и зглобове услед еластичности а отпорна је на воду, масноће, бензин, уља и средства за прање.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija