Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

15.04.2019

Инђијски вртић обележава 40 година постојања

Предшколска установа „Бошко Буха“ обележава ове године јубилеј 40 година постојања који ће прославити низом манифестација у периоду од 15. до 19 априла.

Данас је у Кући Војновић отворена изложба дечијих радова која ће бити отворена до петка, а вечерас је у објекту „Сунце“ заказана промоција Монографије.

У уторак, 16. априла, заказана је приредба коју малишани изводе за родитеље а сутрадан је за запослене и све заинтересоване грађане. Обе приредбе се изводе у великој сали Културног центра са почетком у 17 часова.

У просторијама Народне библиотеке „Др Ђорђе Натошевић“ у четвртак од 9-13 часова биће представљење облика рада вртића под називом „Читаоница-Причаоница“.

У инђијски вртић су последњих година уложена значајна средства-потпуно је обновљена централна кухиња која задовољава најстроже критеријуме, капацитети готово свих објеката су проширени или обновљени, постављена је ограда у објекту „Невен“, купљени су нови мобилијари а у неким објектима су први пут постављени, подигнут је ниво здравствене заштите деце, централни објекат „Сунце“ је прикључен на градску канализациону мрежу...

У наредном периоду Општина ће започети изградњу новог вртића код Храма Светог цара Константина и царице Јелене чиме ће се укинути листа чекања. У том тренутку, боравак деце у предшколским објектима биће потпуно бесплатан.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija