Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

10.04.2019

Почела реконструкција зграде суда у Инђији

Зграда суда у Инђији добиће у наредном периоду потпуно нови изглед јер су започети радови на замени столарије и уређењу фасаде. У току је прва фаза грубих грађевинских радова у коме се уклањају постојећи елементи.

Након поставке нове столарије и фасаде локално руководство донеће одлуку о наставку радова на суду, односно на опремању судница, канцеларија и осталих просторија.

Пројекат реконструкције финансира Општина Инђија иако зграда суда није у њеној надлежности. Али је битна чињеница да њу највише користе грађани општине Инђија. Такође, важно је подићи квалитет услова за рад свих запослених а са друге стране, омогућити услове за повратак основног суда у Инђији.

Председник општине Инђија Владимир Гак најавио је да ће се слични радови вршити и на објекту полицијске станице у Инђији и Бешки.

„Трудимо се да у свакој области подигнемо ниво услуга која се пружа грађанима са територије општине Инђија а све са жељом да се сви који долазе у те институције осећају као грађани који живе у једној од најуређенијих општина у Србији“.  

Рок за завршетак радова је 40 дана а вредност пројекта износи око 5 милиона динара.


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija