Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

29.01.2019

Расписан је Оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Инђија

У складу са Законом о пољопривредном земљишту и Годишњим програмом заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Инђија за 2018. годину, објављен је Оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Инђија.

Јавно надметање за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Инђија одржаће се 13. 02. 2019. године у згради Општине Инђија, Цара Душана број 1, за све катастарске општине са почетком у 10.00 часова.

Рок за подношење документације за пријављивање је до 14.00 сати, дана 07.02.2019године. Благовременим ће се сматрати све пријаве које стигну у писарницу Oпштинске управе општине Инђија до наведеног рока, без обзира на начин достављања.
Текст Огласа, можете преузети овде>>, а све информације у вези са огласом можете добити у просторијама Агенције за економски развој општине Инђија, Цара Душана 1, тел. 022 561 322, локал 121.

arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija