Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

24.01.2019

Правилник за остваривање права на подстицаје за краве за узгој телади за тов

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде донело је Правилник о условима и начину остваривања права на подстицаје у сточарству за краве за узгој телади за тов (објављено у „Службеном гласнику РС“, број 25/18 од 30. марта 2018. године).

Овим правилником ближе се прописују услови и начин остваривања права на подстицаје у сточарству за краве за узгој телади за тов, као и образац захтева за остваривање подстицаја.

Правно лице, предузетник и физичко лице - носилац комерцијалног породичног пољопривредног газдинства, које испуњава услове прописане законом којим се уређују подстицаји у пољопривреди и руралном развоју, подстицаје остварује за најмање две отељене краве, на основу захтева који подноси Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде - Управи за аграрна плаћања.

Захтев за остваривање права на подстицаје подноси се за сваку календарску годину од 1. фебруара до 31. јула текуће године за краве отељене у периоду од 1. јула предходне календарске године до 30. јуна текуће календарске године на Обрасцу - Захтев за подстицаје за краве за узгој телади за тов.

Захтев за остваривање права на подстицаје  подноси се само једном у току године, а за исто грло захтев може да поднесе једном за једну календарску годину.

Уредбом о расподели подстицаја у пољопривреди и руралном развоју за 2019. годину. прописан је износ подстицаја за краве за узгој телади за тов у износу од 20.000 динара по грлу.

Правилник можете погледати ОВДЕ.

За више информација и потребну документацију, обратите се Агенцији за рурални развој општине Инђија, Војводе Степе 48 или на телефон 022 55-60-60.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija