Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

24.12.2018

Први наступи младих каратиста

Каратисти инђијског Железничара били су успешни и лепо се дружили на ревијалном „Новогодишњем купу пријатељства“ који је одржан у суботу 22.12.2018. у спортској хали „Парк“ у Старој Пазови.

На турниру су први пут наступили најмлађи чланови који до сада нису имали такмичарска искуства. Такмичење је било у катама до узраста нада и организовано је тако да свако дете које се такмичи буде мотивисано неком од награда.

Највећи одзив био је у узрасној категорији полетараца, који су се међусобно упознали и надметали у другарској атмосфери, уз смех и понеки слаткиш, правећи прве кораке на такмичарском татамију.

Одличне резултате изборили су : Маша Нинковић, Лазић Филип, Митрић Лука, Малић Вук, Бјељац Стефан, Станковић Тамара, Стоисављевић Дуња, Мучибабић Јована, Чанковић Теодора, Ћирић Дајана, Љуковчанин Нађа, Малић Милош, Жарковић Лука, Никић Јана, Лукач Огњен, Пауновић Уна и Анђела Хухн. 

На овом пријатељском турниру учествовали су деца из карате клубова „Фронт“ Стара Пазова, „Железничар“ из Инђије, „Дунав“ из Старих Банваца, „Унсу 022“ из Нових Бановаца и „Бели орлови“ из Нове Пазове.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija