Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

21.12.2018

Изложба слика удружења „Мој свет“

У понедељак, 24. децембра, са почетком у 18.00 часова у галерији Куће Војновића биће отворена изложба друштва за бригу о деци и омладини са посебним потребама „Мој свет“ из Инђије. Изложба ће трајати до 28. децембра 2018. године.

Изложба је продајног карактера, а прикупљена средства од продаје искористиће се за нове активности овог удружења.

Друштво „Мој свет“ је добровољна хуманитарна организација која окупља родитеље и децу, стручњаке и све људе добре воље којима су блиске потребе деце и младе популације.

Циљ оснивања друштва је потреба да се унапреди квалитет живота деце и омладине са сметњама у развоју и њихових породица кроз игру, спорт, одмор, рекреацију, уметничко и културно изражавање. Показало се да су деца и особе са посебним потребама, осим што су део наше стварности, равноправни учесници и активни носиоци личног као и нашег развоја у друштвеном, уметничком и културном просперитетууже и шире заједнице.

 „Мој свет“ се труди да помогне у решавању развојних проблема, проблема изолације, дискриминације, неоправданих предрасуда, побољшање комуникације унутар породице, између породица и локалне заједнице кроз сарадњу и саветовање.

Улаз на изложбу је слободан.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija