Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

21.12.2018

Конкурс за излагање у Галерији Куће Војновића у 2019. години

Галерија Куће Војновића расписује конкурс за излагачку делатност у простору галерије током 2019. године.

Конкурс је отворен од 11. децембра 2018. до 11. јануара 2019. године за самосталне и групне изложбе. Биће разматране и предложене промоције, дискусије, презентације и други пројекти.

За конкурс је неопходно поднети:
1. концепт изложбе/опис пројекта,
2. визуелну документацију(фотографије и видео документацију доставити електронским путем на имејл адресу галерије: kcindjija.galerija@indjija.net, или поштом путем ЦД/ДВД, УСБ-а),
3. професионалну биографију(ЦВ) са контакт подацима.

Фотографије галерије можете пронаћи на сајту www.kcindjija.com а тлоцрт на линку: http://kcindjija.com/wp-content/uploads/2014/11/Tlocrt-Kuce-Vojnovica.jpg .

Приспеле пријаве разматраће Савет галерије у саставу: мр Слободан Кнежевић Аби, графичар и сликар, мр Небојша Николић, академски сликар, доцент на Учитељском факултету у Врању и Сања Сајферт, историчар уметности и кустос у Галерији Куће Војновића у Инђији.

Учесници конкурса ће бити информисани о резултатима конкурса најкасније три радна дана од дана доношња одлуке, путем електронске поште и сајта Културног центра Инђија.

Молимо Вас да конкурсну документацију доставите на електронску адресу галерије kcindjija.galerija@indjija.net. или на адресу: Културни центар Инђија (ЗА КОНКУРС), Ул. Војводе Степе 40а, 22320 Инђија.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити узете у разматрање. Пријаве послате поштом се не враћају. Галерија преузима обавезу да изда каталог изложбе која се организује.

Контакт особа је Владимир Вукас, уредник ликовног програма, тел: 064 649 10 50, мејл: kcindjija.galerija@indjija.net
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija