Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

20.12.2018

ПРИЗНАЊЕ ЗА ОСВАЈАЊЕ КУПА ВОЈВОДИНЕ: Владимир Гак примио рукометашице Железничара

Поводом освајања КУП-а Војводине председник општине Инђија Владимир Гак уприличио је пријем за рукометашице инђијског Железничара. Честитајући им на заслуженом трофеју Гак је рекао да су девојке учиниле Инђију поносном и том приликом најавио далеко већи буџет за наредну годину.

„Људи из женског рукометног клуба дали су нам прилику да будемо поносни на њих и на неки начин створили обавезу да их морамо подржати јер имају озбиљне резултате. Честитам им на великом тријумфу којом су обрадовали све Инђинчане и надам се да ће, обзиром да се тренутно налазе на првом месту, сезону завршити на истој позицији и да ћемо наше рукометашице следеће године гледати у Супер А лиги, и наравно, ако буде постојала могућност да се пласирамо и у неки од европских такмичења“.

Гак се осврнуо на тежак период кроз који је Клуб прошао наводећи да је дуг приликом преузимања износио преко 4.5 милиона динара.

„Досадашња подршка, осим финансијске, огледала се и у бројним састанцима, преговорима, некада и храбрењу и бодрењу. Иако је Клуб пролазио кроз различите фазе у ове 2 године, желим да се захвалим руководству што су остали уз Клуб у тренутку када је то било веома тешко“.

Успех рукометашице остварен је захваљујући безрезервном подршком Општине Инђија и великим залагањем играчица, како на тренингу тако и на утакмицама, рекао је председник женског рукометног клуба Железничар Јован Живановић.

„Преузевши Клуб 2016. године затекао сам стање које је било готово неиздрживо. Ипак смо успели да окупимо младе девојке које су вредним радом напредовале и зато се данас можемо поносити оним што смо урадили“.

„План Клуба у наредном периоду је јасан-повратак у Супер А лигу и освајање позиције на табели који води у европско такмичење“, рекао је спортски директор Горан Милановић. Он је истакао да су се стекли услови да Клуб крене у реализацију амбициозног пројекта како би Инђију позиционирали на европској мапи рукомета.  

Слике са пријема можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija