Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

02.10.2018

Расподела пензионерских картица у Новим Карловцима, Новом Сланкамену и Старом Сланкамену

Расподела пензионерских картица наставља се ове недеље по селима инђијске општине, па ће тако најстарији суграђани у Новим Карловцима моћи да подигну своје легитимације у среду у Дому културе од 10 до 15 часова. У Новом Сланкамену подела је заказана за петак у месној заједници од 10 до 15 часова, а у Старом Сланкамену истог дана али од 13 до 15 часова у просторијама месне заједнице.

 Подела картица у осталим местима вршиће се сукцесивно и пензионери ће бити благовремено обавештени. У случају да пензионери из наведених места не преузму своје картице у најављеним терминима, то могу учинити сваког радног дана од 8 до 15 часова у просторијама ПИО фонда у Инђији.

Пензионерском картицом доказује се статус корисника и омогућава се пензионерима да на законит, сигуран и валидан начин доказују свој статус, уз лични идентификациони документ.

Фонд ПИО израђује картице за све пензионере који су право на пензију стекли у Републици Србији.

Такође, обезбеђена је заштита подата о личности јер је на картици истакнуто само име и презиме корисника.

Осим доказивања свог статуса, пензионери овом картицом остварују све привилигеје које им омогућава локална самоуправа, као што су бесплатни јавни градски превоз, попусти за градски базен и друго.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija