Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

29.08.2018

За викенд 3. Међународни фестивал краткометражног филма „Short cut“

Трећи Међународни фестивал краткометражног филма „Short cut“ одржаће се 1. и 2. септембра 2018. године у Инђији. Фестивал ће отворити два кратка филма која су релизовали ученици ОШ „Бранко Радичевић“ из Марадика и ОШ „Душан Јерковић“ из Инђије на тему Дана планете земље.  

У финалу овогодишњег издања Фестивала нашло се 30 филмова из целог света на тему туризма, екологије и живота. Публика ће у оквиру две фестивалске вечери имати прилику да погледа 18 најбољих остварења, кратке игране, документарне, експерименаталне и анимиране филмове.

Као пратећи програм Фестивала биће организована изложба фотографија на слободну тему под називиом „Објектив(н)и“ у галеријском простору Куће Војновића. На изложби ће бити представљене фотографије 4 аутора из Инђије и једног из Украјине.

Фестивалски жири и ове године доделиће прве награде у све три филмске категорије, Гран При фестивала као и специјалну награду за посебан утисак. Организатор фестивала је Удружење за медијску афирмацију „Мат“ из Инђије уз подршку општине Инђија, Туристичке организације општине Инђија и Културног центра, а фестивал ће бити организован на летњој позорници поред Куће Војновића у Инђији.

Више информација можете погледати на www.shortcutfest.net
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija