Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

19.07.2018 | ВИДЕО

Филмски викенд: Mamma Mia! Идемо поново

Десет година после филма Mamma Mia! који је зарадио више од 600 милиона долара широм света, враћамо се на чаробно грчко острво Калокери и уз потпуно нову и оригиналну музику засновану на песмама популарне групе ABBA. Уз глумачку екипу из првог дела, коју су појачале Лили Џејмс (Најмрачнији час, Пепељуга) и планетарна звезда Шер, ова музичка комедија у наше биоскопе стиже 19. јула 2018. године.

Улогу Доне и овога пута тумачиће једна од најбољих глумица икада, добитница Оскара, Мерил Стрип, заједно са Џули Валтерс као Рози и Кристин Барански у улози Тање. Аманда Сејфрид и Доминик Купер и у наставку су Софи и Скај, док се Пирс Броснан, Стелан Скарсгард и оскаровац Колин Фирт враћају улогама потенцијалних Софиних очева, Сема, Била и Харија.

Радња филма нас враћа напред-назад кроз време како бисмо видели на који начин су се градили односи међу ликовима какви су данас.

Продуценти „Mamma Mia!Идемо поново“ и овога пута су Џуди Крејмер и Гери Гоцман, док је Крејмер такође и једна од твораца и продуцент светски познатог и успешног позоришног мјузикла. Ол Паркер (сценариста филма Best Exotic Marigold Hotel) сценариста је и редитељ овог наставка. Бени Андерсон и Бјорн Улваес радили су музику и текст за овај филм.

Филм се приказује у суботу и недељу у 19, односно 21 час.

Благајна ради на дан приказивања филма од 15 часова а цена улазнице је 250,00 динара.


arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija