Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

12.07.2018

Владимир Гак обишао радове на путу Банстол-Сремски Карловци

За највише два месеца грађани општине Инђија добиће најсавременији пут који спаја Банстол и Сремске Карловце. Радове је обишао председник општине Инђија Владимир Гак који је том приликом разговарао и са мештанима Банстола.

Завршетком радова значајно ће се подићи безбедност саобраћаја али и смањити трошкови власника аутомобила чија су се возила често кварила услед лоше саобраћајнице.

„Ово је велика ствар за општину Инђија јер добијамо најсавременији пут. Да није било одличне сарадње Општине Инђија са Покрајином и републичком Дирекцијом за путеве, питање је да ли би могли пројекат да изгурамо у овако кратком року. Заиста је задовољство видети овакве велике пројекте које се раде на територији наше општине“, навео је Гак.

У наредних неколико дана почиње асфалтирање саобраћајнице чија ће ширина бити 7.2 метара а завршетак пројекта се очекује у првој половини септембра.

Да подсетимо, у последње две године руководство Општине Инђија снажно је лобирало на вишим нивоима власти како би се што пре кренуло са потпуном реконструкцијом пута. Велики број Инђинчана користи ову саобраћајницу те је њена поправка у великом интересу инђијске општине.

Слике можете погледати ОВДЕ.  

arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija