Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

02.07.2018

СЦЕНА ФЕСТ 2018: Концерти највећих музичких звезда, тамбураши и позоришне представе

Почетак јула у Инђији биће у знаку деветнаестог „Сцена феста 2018“. Општина Инђија и Културни центар Инђија припремили су богат културно-уметнички и музички програм који траје од 2. до 7. јула.

Носиоци музичког дела програма ове године су „Рибља чорба“, „Неверне бебе“, „Галија“ , „Ју група“, „Ван Гог“, „Амадеус бенд“ као и гости изненађења.

У понедељак(2. јул) фестивал отвара Ивана Јордан са почетком у 21h, док ће од 22:30 наступити група „Галија“.

„Тамбурашко вече“ уз  маестра Љубинка Лазића je у уторак(3. јул), а од 21 час група „Ђура и морнари“. Исте вечери од 22:30 часова је концерт групе „Гарави сокак“.

У среду 4. јула у великој сали Културног центра од 20 часова је позоришна представа „О глуматању“ Београдског драмског позоришта, док је за музички део програма задужена група „Неверне бебе“. Концерт почиње у 22 часа.

Четвртак  је резервисан за најмлађе посетиоце. Представа „Чаробни колач“ је од 18 часова у великој сали Културног центра. У музичком делу од 21 час наступају „Старе куке“ док се од 22.30 очекује наступ „Рибље чорбе“ која ове године обележава велики јубилеј 40 година постојања.

У петак 6. јула од 21 час је наступ групе „Џони Ранковић“. Реч је о младом Николи Ранковићу Џонију, музичком чуду од детета и медицинском феномену који је рођен са инверзијом свих органа и пола срца, а који је сву своју енергију усмерио певању и компоновању.

Од 22:30 часова је концерт Ју групе“.

Последњог дана Сцена феста одиграће се представа „Лото“, након чега све посетиоце очекује још један у музички спектакл - концерт групе „Ван Гог“.

А у недељу имамо још један концерт који није у оквиру фестивала. Општина Инђија одлучила је да суграђане обрадује са поклоном концертом популарне групе „Амадеус бенда“.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija