Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

21.06.2018 | ВИДЕО

Филмски хитови у КЦ-у: „Свет из доба Јуре: Уништено краљевство“ и „Невиђени 2“

Предстојећи викенд у Културном центру обележиће два филмска хита: „Свет из доба Јуре: Уништено краљевство“ и „Невиђени 2“.

Прошло је четири године од како су диносауруси уништили луксузни тематски парк Свет из доба јуре. Људи су напустили Исла Нублар, док се преживели диносауруси боре за опстанак. Када успавани вулкан на острву почне да оживљава, Овен (Крис Прат) и Клер (Брајс Далас Хауард) покрећу кампању како би спасили од изумирања преостале диносаурусе. Овен на све начине покушава да пронађе Плаву, његовог рептора који је изгубљен у дивљини, док је Клер стекла поштовање према овим створењима која су постала њена мисија. Они стижу на острво у тренутку када лава почиње да га уништава и њихова експедиција открива заверу која може да угрози целу планету и доведе је у стање какво није виђено од праисторије.

Филм се приказује 23. јуна у 19:00 и 21:00 часова и 24. јуна у 21:00. Благајна ради на дан приказивања филма од 15 часова а цена улазнице је 250,00 динара.

Такође, оба дана викенда на репертоару биоскопа у Инђији је и ново остварење „Невиђени 2“. Наши невиђено сјајни јунаци покушавају да воде миран и „нормалан“ породични живот што је немогуће када поседују такве моћи. Њихова мисија ће ускоро изаћи на видело: стигао је нови злочинац који прети све да уништи. Први део анимиране приче о авантурама ове несвакидашње породице био је 2004. године. Филм је зарадио више од 633 милиона долара широм света.

Синхронизовани филм „Невиђени 2“ се приказује  23. јуна у 17:00 и 24. јуна у 17:00 и 19:00 часова. Благајна ради на дан приказивања филма од 15 часова а цена улазнице је исто 250,00 динара.


arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija