Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

23.05.2018

Презентација конкурса општине Инђија у области пољопривреде

У великој сали Културног центра у Инђији, 24. маја 2018. године (четвртак) са почетком у 19  часова представници Агенције за рурални развој и представници општине Инђија презентоваће конкурсе за доделу бесповратних средстава у области пољопривреде. Бесповратна средства по конкурсима намењена су пољопривредницима са пребивалиштем и производњом на територији општине Инђија, са циљем да се директно помогне пољопривредним произвођачима. Присутни на скупу имаће прилику да се упознају са основним условима конкурса, потребном документацијом и износом подстицаја.

Буџетом општине Инђија за 2018. годину на позицији фонда за пољопривреду и рурални развој опредељено је 28 милиона динара. Средства из фонда расподелиће се у складу са Програмом подршке спровођењу пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Инђија и расписаних конкурса ради модернизације и јачања производне конкуретности, повећања продуктивности и смањења трошкова производње. Стручну и техничку помоћ пољопривредницима ради аплицирања на конкурсе пружиће Агенција за рурални развој општине Инђија.

Све додатне информације у вези са заказаном презентацијом и конкурсима можете добити у Агенцији за рурални развој општине Инђија, Војводе Степе 48 или на телефон 022/55-60-60.arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija