Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

17.04.2018

Инђији 3 милиона динара за техничко опремање Скупштине општине

Општина Инђија добила је на конкурсу Министарства државне управе и локалне самоуправе скоро 3 милиона динара за унапређење степена техничке опремљености Скупштине општине, односно, за увођење савремених информационих технологија ради унапређења и модернизације рада органа локалне самоуправе.

Поставка новог система омогућиће дигитално вођење записника и бројање гласова, дигитално снимање говора и архивирање у заштитном формату, израда записника од речи до речи у најкраћем року. Такође, у новом систему постојаће модул за регистрацију одлука и решења и мрежно проналажење и слушање говора.

На екранима који ће се поставити у скупштинској сали приказиваће се присутност одборника на седници, приказивање одборника који су тражили реч и по ком основу, време за говор, врста гласања, резултати гласања и приказивање резултата гласања по одборнику приликом редовног гласања.

Увођење савремене електронске опреме убрзаће рад и функционалност локалног парламента. Циљ локалног руководства јесте повећање ефикасности, продуктивности и транспарентности рада одборника који заступају интересе грађана општине Инђија.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija