Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

17.04.2018

Одлични резултати каратиста Железничара на Купу Војводине и „Златном појасу Чачка“

На Купу Војводине који је одржан у Новом Бечеју, такмичари карате клуба „Железничар“ из Инђије постигли су одличне резултате у борбама.

Прво место освојила је јуниорка Марија Боговац у категорији +59 кг, друга у сениорској категорији -61 кг била је Моника Јуришић која је исти пласман и у истој категорији изборила и у конкуренцији млaђих сениора -61 кг, сребрни је био јуниор Дамјан Ћирић -76 кг, као и кадет Лука Чубрило у категорији -52кг. Јуниор Стефан Лемајић изборио је бронзу -61кг као и кадет Илија Павловић у категорији -57кг.

На међународном турниру „Златни појас Чачка“ одржаном у суботу каратисти инђијског КК„Железничар“ били су такође успешни.

Сребрне медаље у борбама у конкуренцији нада освојили су Михаило Грубић у категорији -50кг и Илија Павловић у категорији -55кг. Трећа места изборили су каташи Лајбеншпергер Алекса и Поповић Лука код пионира као и Мучибабић Јована и Јајић Матеја код полетараца. Мање среће, овај пут имали су каташи Вук Малић, Лука Митрић, Стефан Бјељац, Филип Лазић , Тамара Станковић и Искра Чубрило.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija