Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

13.04.2018

„Бизнис моделинг“ - радионица друштвеног предузетништва у инђијском Стартит центру

У уторак  17. априла у 18 часова у Стартит центру у Инђији одржаће се радионица „Бизнис моделинг“ чији циљ је да младе упозна са концептом друштвеног предузетништва.


Идеја је да се учесници током првог дела „Бизнис моделинг“ радионице упознају са разним врстама иновативних бизнис модела који могу да се примене у друштвеном предузетништву. У другом делу радионице, учесници ће имати прилику да примене научено, тако што ће попуњавати Бизнис модел канвас, чиме ће прецизније развити своје идеје.

Фокус радионице је на потенцијалу младих да стварају промене, али радионица је отворена и за све активне и заинтересоване суграђане, без обзира на године.

Овај догађај је део серије радионица на тему друштвеног предузетништва које ће се одржати у Инђији и које могу да послуже као увод и користан тренинг за такмичење „Social Impact Award“. Такође, ово такмичење заинтересованима пружа прилику да се пријаве и развију план за реализацију свог друштвеног предузећа.

Радионица ће се одржати у уторак, 17. априла са почетком у 18 часова у просторијама инђијског Стартит Центра, на адреси Војводе Степе 2.

Присуствовање радионици је бесплатно, а за њега се пријављује попуњавањем кратког формулара на: http://socialimpactaward.rs/dogadjaji/indjija-biznis-modeling/
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija