Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

30.03.2018

„Зец Петар“ у биоскопу КЦ Инђија

Анимирано-играни филм „Зец Петар“ стиже на платно биоскопа КЦ Инђија на радост свих малишана, како би употпунио забаву свима који желе да га погледају међу првима - 31. марта и 1. априла у 16:00 часова.

Радња филма почиње тако што Петар и његова цела породица преузимају фарму старог господина Грегора и почињу је уништавати бацајући воће и поврће на све стране и правећи неред. Када на фарму по своје наследство дође млађи господин Тома Грегор, који је далеко бистрији и оштроумнији, за Петра то значи само додатни изазов, никако престанак забаве. Али млади Грегор није само невероватан непријатељ, већ и потенцијални супарник. Он се заљубљује у локалну сликарку Бибу која је уједно и зекина сурогат мајка. Сада Петар има двоструко више разлога да отера уљеза што на крају резултира правом битком, како за фарму, тако и за наклоност лепе Бибе. Ривалство Зеца Петра и младог Томе одвешће их у велику авантуру далеко ван њихове идиличне околине, правац у гужву лондонске подземне железнице, све до опасних улица града и назад . Али на крају, Петар мора да схвати да шаргарепа и слава никада неће бити важни колико љубав и породица.

Редитељ синхронизације је Ива Милошевић, док су глумци који позајмљују гласове јунацима: Стефан Бундало(Петар Зец), Теодора Ристовски(Лула), Ива Стефановић(Лепа),Милица Јанкетић(Белорепка), Александар Радојичић(Зека Бенџамин), Тамара Алексић(Беа), Дејан Дедић(Тома Макгрегор), Драган Вујић – Вујке(господин Макгрегор), Мирољуб Турајлија(прасенце Фињаковић), Слободан Тешић(градски миш Јоца), Лако Николић(Тома Јаза), Милан Антонић(Феликс). Специјални гости: Тијана Дапчевић, Драгутин Топић, Зоран Кесић, Ивана Зарић, Иван Зарић, Игор Блажевић Блажа...

Благајна ради на дан приказивања филма од 15 часова а цена улазнице је 250,00 динара.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija