Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

23.03.2018

Инђији признање за креирање позитивног и подстицајног привредног амбијента

Општина Инђија добила је значајно признање на 5. бизнис конференцији „Транспорт и логистика југоисточне Европе и Дунавског региона-ТИЛ 2018“ за системско опредељење ка одрживом развоју транспорта и логистике, заштити животне средине и креирању позитивног и подстицајног привредног амбијента.

Награда Brand Leader Award 2018 је још један показатељ да се Општина Инђија економски тргнула и кренула у снажан економски развој.

Плакету је у име Општине примио Немања Милојевић, шеф кабинета председника општине, који је у обраћању медијима рекао да је награда потврда доброг рада локалног руководства. „Показала се као добра одлука да у првих годину и по дана уложимо највише средстава у опремању индустријске зоне. Осим ове награде, то потврђује и досадашњи број продатих парцела као и свакодневни разговори са инвеститорима“.

Милојевић је додао да је североисточна индустријска зона најатрактивнија за улагање у овом делу Европе, а у бројним разговорима вођених на конференцији неколико компанија је изразило жељу да оствари сарадњу са Општином Инђија.

На штанду Општине Инђија заинтересовани су имали прилике да се упознају са свим предностима улагања и развоја привреде у Инђији.

Пету бизнис конференцију организовала је компанија Mass Media International d.o.o. у београдском Сава центру.

Награда Brand Leader Award 2018 додељује се на основу низа стандардизованих критеријума који подразумевају професионалност, иновативност и висок степен тржишне препознатљивости. Награда се додељује десет година у циљу афирмације најистакнутијих компанија, институција, појединаца и медија који континуираним позитивним развојем и иновативним стратегијама постављају више стандарде и унапређују тржиште, те дају изванредан допринос у популаризацији привредног потенцијала и креирања конкуретног тржишног имиџа региона.   

Слике можете погледати овде.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija