Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

15.01.2018 | ВИДЕО

Премијера филма „Патуљци са насловних страна“

Дан након београдске премијере у Инђији ће се приказати српска комедија „Патуљци са насловних страна“, која приказује живот, разне догодовштине и сплетке највећег ријалити мага на овим просторима, кога игра фантастични Гордан Кичић.

Милорад Милинковић, поред режије потписује и сценарио филма, а бриљантну глумачку екипу, поред Гордана Кичића, чине Борис Миливојевић, Александар Радојичић, Милена Радуловић, Марко Гверо, Јелена Ђукић, Љуба Бандовић, Тамара Крцуновић, Рале Миленковић, Олга Одановић и многи други, како млади и перспективни, тако и искусни и познати домаћи глумци. Продуцент филма је Пеђа Бајчетић.

Никола (Гордан Кичић) има четрдесетак година и водећа је звезда реалитy програма који се зове „Три минута славе“. У пракси то изгледа тако што он безобразно вређа људе који се на тај шоу пријаве и због тога је јако цењен и одлично плаћен. Његове злобне и отровне речи магнетски привлаче гледалиште и рејтинге дижу до небеса. Осим тога, он смишља и разне друге ријалити формате, као и разне скривене камере. Његов живот је заправо ријалити програм. Николин живот почиње да се мења у тренутку када смишља начин како да од младе девојке коју гура њена амбициозна мајка, направи звезду. Смештају јој скривену камеру која се отима контроли и он почиње да се пита: је ли све то заправо намештаљка, тј. скривена камера коју подмећу њему?

Пројекције филма у инђијском Културном центру заказане су 18. јануара у 18:00 и 20:30 часова, 19. јануара у 20:30 и 20. јануара у 18:00 часова.

Карте по цени од 250 динара су у продаји на благајни Културног центра сваког дана од 18 до 20 часова.


arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija