Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

05.01.2018

У прошлој години од Покрајине 110 милиона динара за инђијске пољопривреднике

У току прошле године инђијска регистрована пољопривредна газдинства добила су 110 милиона динара на расписаним конкурсима Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство. Овом успеху допринела је локална самоуправа преко Агенције за рурални развој општине Инђија која је пружала сву неопходну помоћ око обавештавања о конкурсима, прикупљања и достављања неопходне документације.

Приликом посете општини Инђија ресорни секретар Вук Радојевић рекао је да је око 65 милиона динара уложено у подизању противградних мрежа, 17 милиона за мрежу за наводњавање, док је остатак распоређен на остале стимулације које Секретаријат финансира. Радојевић је подсетио да пољопривредницима млађим од 40 година, женама и онима који се баве пољопривредом у отежаним условима, поврат новца иде и до 70 одсто у односу на реализовану инвестицију.

Агилношћу локалне самоуправе инђијски пољопривредници су стимулисани са скоро милион евра, што је снажан допринос развоју целокупне привреде у Инђији. И у овој години сви заинтересовани имаће потпуну подршку од Општине за реализацију важних инфраструктурних пројеката у пољопривреди.


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija