Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

18.12.2017

Представа, пакетићи и Деда Мраз у Културном центру

Уколико желите да обрадујете најмлађе, дођите да погледате представу „Новогодишња модна грозница“ која ће се одржаи 25.12.2017. године у 18 часова.

У представи „Новогодишња модна грозница“ деца ће сазнати ко је посетилац који је разбудио Лапонију и зашто се тако изненада појавио и свима узбуркао животе. У представи играју дипломирани глумци са дугогодишњим искуством рада са децом Александар Милковић, Вукашин Ранђеловић, Алиса Лацко и Јелена Ђулвезан Милковић.

Они ће позвати децу да замисле Деда Мраза у некој другој одевној комбинацији која није раскошна и црвена. Децу и родитеље ће насмејати Деда Мразова криза XXИ века у којој најпознатији деда на свету почиње да проводи сате пред огледалом и у купатилу, уместо да прави играчке и припрема поклоне за децу. Представа обилује хумористичким детаљима и подстиче децу на боље расуђивање, запажање и прилагођена је њиховој машти и интересовањима.

Можете донети пакетић за Ваше дете са јасно истакнутим именом и презименом који ће му уручити Деда Мраз након позоришне представе.

Улазнице, по цени од 250,00 динара, можете купити на благајни Културног центра сваког дана од 18 до 20 часова.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija