Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

12.12.2017 | ВИДЕО

Најишчекиванија новогодишња авантура у биоскопу Културног центра

„Деда Мраз и компанија“, комедија коју потписује редитељ популарног филма „Астерикс и Обеликс: Мисија Клеопатра”, Ален Шаба, стиже премијерно у биоскоп Културног центра Инђија 15. и 16. децембра од  16 часова.

Прилику да се упусте у највећу и најсмешнију синхронизовану новогодишњу авантуру на великом платну добила су позната имена: један од најпопуларнијих домаћих глумаца Никола Којо, поп звезда Јелена Томашевић и млади глумац Бојан Перић, који ће присуствовати премијери.

Осим изванредне глумачке екипе саздане од најпопуларнијих француских филмских имена, међу којима су Ален Шаба, Одри Тату и Пио Мармај, нова породична комедија о Деда Мразу биће зачињена визуелним ефектима какве смо виђали у холивудским блокбастерима попут серијала о Харију Потеру.

Нова година само што није, а на Северном полу завладала је епидемија грипа. Деда Мраз је у великом проблему, јер је свих 92.000 вилењака добило опасну кијавицу која их је приковала за кревет. Ко ће му сада помоћи да направи играчке за децу широм света?

Карте су у продаји на благајни биоскопа Центра за културу по цени од 250 динара.


arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija