Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

06.10.2017

Инђији признање „Brand Leader Award 2017“

Да Инђија има занимљивих туристичких садржаја и локација које може понудити показује признање „Brand Leader Award 2017“ добијено на 7. Бизнис конференцији „Туристичко тржиште Југоисточне Европе“ која се одржала под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникације Републике Србије. Општина Инђија је проглашена за лидера у постављању нових стандарда у конкурентности кроз организациону и оперативну изврсност, континуиране иновације и инвестиције, као и мултидисциплинарност туристичких садржаја.

Општина Инђија је на конференцији дала акценат на промоцији Дунавске обале, рекла је Маја Бошњак, директорица Туристичке организације општине Инђија. „Дунав је наша најзначајнија природно-туристичка вредност. У последње време се ту значајно издвојила Крчединска ада, као еко-туристичка дестинација и пример одрживог развоја туризма. Радили смо много на промоцији, што је резултирало великим интересовањем туриста“, изјавила је Бошњак.

Досадашња препознатљивост Инђије огледала се у привредном развоју и повољној пословној клими, а интезивне активности локалне самоуправе да се и друге области истакну као део потенцијала које доприносу укупном развоју општине резултирале су овим признањем.

По речима председника општине Инђија Владимира Гака, добијање награде у сфери туризма допринеће развоју туристичке понуде и препознатљивости код туриста који посећују овај део Србије. „Општина Инђија има заиста велики туристички потенцијал а нама је да га у што већој мери ставимо на располагање грађанима Инђије и свима који долазе и пролазе кроз нашу општину. Осим привредног потенцијала по коме смо препознатљиви, сваком ко нас посети имамо да понудимо и нешто друго, нешто што се зове „лек за душу“, што се зове одмор и добра храна и оно што је најважније-добри и гостопримљиви људи“, истакао је Гак

На конференцији су се представили бројни градови, хотели, туристичке агенције и компаније које својим понудама и репутацијом представљају најзначајније чиниоце у туристичком и пословном свету овог дела Европе.

Седма по реду Бизнис конференција одржана је у београдском Сава центру а организатор је компанија Mass Media International.  

Слике можете погледати овде.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija