Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

19.09.2017

IGB Automotive Comp обележава 10 година успешног пословања

Немачка компанија IGB Automotive Comp обележиће у четвртак, 21.09.2017. године, десет година успешног пословања у просторијама компаније у Инђији. На свечаној церемонији, поред генералног директора компаније Јозефа Хилмера и генералног менаџера Далибора Берића, присуствоваће Катрин Чигановски, шеф привредног одељења амбасаде Савезне Републике Немачке, председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж и председник општине Инђија Владимир Гак.

IGB Automotive Comp је једна од највећих гринфилд инвестиција у Србији и највећи послодавац у општини Инђија који запошљава 2300 радника, углавном жена. Годишње се производе 24 милиона производа а вредност досадашње инвестиције износи 16 милиона евра.  Колико су њихови производи заступљени показује податак да држе 30% светског и 44% европског тржишта у производњи грејача за седишта.

Основана 2007. године, компанија IGB Automotive Comp сваке године бележи значајан раст производње грејача за седишта, волане, сензора за окупираност седишта аутомобила, каблове за грејаче седишта и електричних контролних јединица. Производни погони налазе се у Немачкој, Чешкој, Канади, Мексику, Кини и Србији. На територији Србије, односно општине Инђија, компанија има своју производну јединицу која уједно представља и прву по величини, броју запослених и оствареној реализацији у Бауерхин групи.


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija