Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

23.08.2017

Додељена општинска бесповратна средства за пољопривредну механизацију

Општина Инђија поделила је уговоре за 51 пољопривредника о додели бесповратних средстава за набавку пољопривредне механизације и опреме за пчеларство. Вредност потписаних уговора износи 5.980.884,86 динара и представљају највећа издвајања Општине за област пољопривреде.

Приликом доделе уговора, председник општине Инђија Владимир Гак рекао је да је пољопривреда једна од главних привредних грана у коју ће општина све више улагати, најављујући да ће буџет за ову област следеће године бити увећан за минимум 5 милиона динара. „Наша жеља је да буџет за пољопривреду буде макар дупло већи како би свако пољопривредно газдинство могло да осети бољитак, али постепеним повећањем достићи ћемо и тај ниво. Буџет који је тренутно имамо је један од најбољих на територији покрајине Војводине, што показује да бринемо о развоју пољопривреде на територији наше општине“, истакао је Гак.

Председник је најавио формирање пољочуварске службе која је предвиђена планом за ову годину а помоћ у техничком опремању очекује се од Покрајине. ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija