Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

07.08.2017

ЈКП „Комуналац“ купује нову механизацију

Јавно комунално предузеће „Комуналац“ купиће нови трактор како би могли да одговоре свим захтевима који се пред њих стављају у циљу одржавања уредности целе општине. Постојећа механизације није обнављана годинама а просек старости машина је 30 година, што јасно показује како се у прошлости немарно и неодговорно опходило према јавном предузећу али и потребама грађана.

„Постојећи трактор је из 1989. године и дотрајао је, тако да је крајње време за куповину новог“, рекао је в.д. директор ЈКП „Комуналац“ Душан Лемаић и додао, „Купујемо трактор како би стигли да покосимо траву свуда где је неопходно а ближи нам се припрема за зиму и куповином додатне опреме користићемо га и за зимске услове“.

Нова механизације ће допринети бољем функционисању „Комуналца“ а ускоро се очекује набавка нове механизације. „Врло брзо ћемо набавити још један камион и нови „смећар“ који ће бити далеко већег капацитета од постојећих тако да ће дефинитивно рад „Комуналца“ оспособљен да колико-толико нормално функционише“, рекао је Гак, нагласивши да се набавком те механизације не задовољавају потребе за одржавање хигијене у општини, већ да се мора даље радити на повећању капацитета тог јавног предузећа. 
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija