Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

18.06.2017

Општини Инђија награда „Капетан Миша Анастисијевић“

Да се у Инђији дешавају многе позитивне ствари на свим пољима показује и престижна награда „Капетан Миша Анастисијевић“ додељена за унапређење привредног и друштвеног амбијента у сремском региону. У име општине награду је примио председник Владимир Гак који је изразио задовољство што се препознају напори које локално руководство спроводи последњих годину дана. Рекавши да је свака награда признање за урађено, Гак је нагласио да оно и обавезује да се сваким даном све више ради за своје суграђане.

„Оно што ме радује јесте чињеница да смо у последњих неколико дана завршили четири важне ствари за наш град, пустили смо градски водовод у Чортановцима, реконструисали кошаркашко игралиште у Дому, затим смо реновирали градски базен и у току недеље завршавамо вртић чиме решавамо акутан проблем који годинама мучи све родитеље. Зато је задовољство констатовати шта смо све урадили а не само причати шта би требало“, изјавио је Гак у изјави за медије.

Домаћин додела признања Капетан Миша Анастасијевић била је Општина Пећинци, која је уједно и добитник признања за развојне потенцијале.

Награда која носи име капетана Мише Анастасијевића, истакнутог српског привредника, додељена је у више категорија актерима привредног живота, појединцима и колективима који су лидери су у конкурентности и квалитету и који афирмишу предузетништво. Захваливши се у име свих награђених, Гак је рекао да „немамо права да бар у неком делу не помогнемо некоме од наших суграђана, то је наша обавеза, како вас као привредника тако и нас који водимо општине“, и додао, „не пропустимо прилику да се макар мало угледамо на Капетан Мишу Анастасијевића“.

arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija