Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

05.05.2017

Обавештење за мештане Љукова

На основу члана 14.  Закона о јединственом бирачком списку ( „ Службени гласник РС “, број 104/2009 и 99/11), Одлуке о расписивању избора за чланове Савета Месне  заједнице Љуково („Службени лист општине Инђија бр 11/17),

Начелник Општинске управе општине Инђија

ОБАВЕШТАВА
ГРАЂАНЕ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА

Поводом предстојећих избора за за чланове Савета Месне заједнице Љуково  да су расписани избори за чланове Савета Месне Заједнице  за 28. мај 2017. године.
Рокови за вршење изборних радња почињу од 28. априла 2017. године.
Грађани са пребивалиштем на подручју  Месне заједнице Љуково могу извршити увид у део Јединственог бирачког списка за  Месну заједницу Љуково и тражити упис, брисање, измену, допуну или исправку података на начин и по поступку утврђеним законом.
Увид у бирачки списак, у складу са законом који уређује заштиту личних података, може се извршити и електронским путем на службеној интернет страници Министарства за државну управу и локалну самоуправу уношењем података о Јединственом матичном броју грађана на службеној страници Министарства.
Јединствени бирачки списак се закључује 17.  маја 2017. године у 24.00 сата.
Грађани могу извршити увид у део Јединственог бирачког списка за Општину Инђија и тражити упис, брисање, измену, допуну или исправку Јединственог бирачког списка уз приказ важеће личне карте у згради Општине Инђија, ул. Цара Душана број 1 у шалтер сали (шалтер број 3), сваким радним даном од 07.00 до 15,.00 часова.
Потписано и оверено обавештење можете пронаћи овде.arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija