Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

03.05.2017

Обавештење о расписаним изборима за чланове Савета Месне заједнице Љуково

Обавештавају се грађани да ће се 28. маја 2017. године одржати избори за чланове Савета Месне заједнице Љуково.
Сваки грађанин са пребивалиштем на подручју Месне заједнице Љуково, који је навршио 18 година живота, има право да бира и да буде биран у Савет Месне заједнице Љуково.

Право предлагања кандидата за члана Савета Месне заједнице Љуково имају грађани са подручја Месне заједнице Љуково и бирачким правом на том подручју.
Кандидата за члана Савета Месне заједнице Љуково, својим потписом, који је оверен пред Јавним бележником, мора да подржи 30 грађана.
Рок за подношење предлога кандидата  за чланове Савета Месне заједнице Љуково је 17. мај 2017. године до 24.00 часа.
Изборе за чланове Савета Месне заједнице Љуково спроводи Комисија за спровођење избора за Савете Месних заједница на подручју општине Инђија (у даљем тексту: Комисија) и  Одбори за спровођење гласања.
Предлог кандидата за члана Савета Месне заједнице Љуково се подноси Комисији, у  просторијама седишта општине Инђија, ул. Цара Душана бр. 1, на прописаном обрасцу.
Обрасце који се подносе уз кандидатуру, заинтересовани кандидати могу преузети  од Комисије, у  просторијама седишта  општине Инђија, ул. Цара Душана бр. 1.
Све информације могу се добити на тел. бр. 022-561-322 и тел. бр. 022-560-625, контакт особе су Сандра Николић и Драгана Степановић.
Потписано и оверено обавештење можете пронаћи овде.arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija