Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

08.02.2017

Правилник за подизање вишегодишњих засада воћака, винове лозе и хмеља

Овим правилником ближе се прописују подстицаји програмима за инвестиције у пољопривреди за унапређење конкурентности и достизања стандарда квалитета, који обухватају подршку за инвестиције у пољопривредну производњу кроз подстицање подизања вишегодишњих производних засада воћака, винове лозе и хмеља, и то врсте, услови и начин остваривања права на подстицаје за подизање производних засада, образац захтева за остваривање права на подстицаје и максимални износ по кориснику подстицаја за подизање производних засада.

Подстицаји за подизање производних засада обухватају подршку програмима, који се односе на:
1) подршку подизања нових интезивних производних засада са савременом технологијим гајења воћа, винове лозе и хмеља, са наслоном;
2) припрему земљишта за подизање производних засада.

Право на подстицаје за подизање производних засада остварује се тако што правно лице, предузетник и физичко лице, у складу са законом и овим правилником, подноси захтев на Обрасцу – Захтев за коришћење подстицаја за подизање вишегодишњих производних засада воћака, винове лозе и хмеља.

Захтев се подноси Министарству пољопривреде и заштите животне средине – Управи за аграрна плаћања, најкасније до 31. августа текуће календарске године.

Правилник можете прочитати овде.

За све информације и потребну документацију обратите се Агенцији за рурални развој општине Инђија, Војводе Степе 48 или на телефон 022/556 060.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija