Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

02.02.2017

Потписани уговори за вештачко осемењавање

У просторијама Агенције за рурални развој општине Инђија, потписани су уговори са 23 сточара за бесповратна средства за вештачко осемењавање. У питању је последњи циклус доделе средстава која су опредељена по Конкурсу за доделу бесповратних средстава за регрес за репродуктивни материјал (вештачко осемењавање) у 2016. години. У овој, 2017. години, аграрни буџет општине Инђија износи 24 милиона динара.

Укупан износ средстава која ће бити исплаћена у последњем кругу за вештачко осемењавање износи 420.617,00  динара. У питању су средства која су обезбеђена у буџету за прошлу годину, а којим општина Инђија помаже пољопривредну производњу и развој сточарства.

Потписивањем уговора у просторијама Агенције за рурални развој општине Инђија, завршен је циклус доделе средстава нaмењених пољопривредницима и сточарима у 2016. години.

Буџетом за 2017. годину локална самоуправа повећала је опредељена средства за развој аграра са 20 на 24 милиона динара.

Подсећамо, током 2016. године Општина Инђија je преко Агенције за рурални развој по Конкурсу за доделу бесповратних средстава за регрес за репродуктивни материјал (вештачко осемењавање) доделила 2.139.000,00 динара а поднето је укупно 117 захтева.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija