Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

25.08.2016

„Грундфос“ тражи нове раднике

Компанија „Грундфос Србија“ у сарадњи са Општином Инђија организује сајам запошљавања који ће се одржати 2. септембра у холу Културног центра у периоду од 10-18 часова. Заинтересовани за рад у овој компанији имаће прилику да разговарају са запосленима и сазнају све информације о компанији и раду у њој, као и да уз приложену биографију попуне пријаву за посао.


Тренутно је у „Грундфосу“ запослено 448 особа, већином из Инђије. Од почетка године посао је нашло 120 људи, од чега је њих 70 само у последња три месеца. У наредном периоду компанија планира да повећа ефикасност производних капацитета већ присутних у фабрици, због чега до краја године жели да запосли додатне раднике у производњи, техничком одељењу и магацину.
 
Грундфос је данска компанија и један од највећих произвођача пумпи на свету. Производња у новој фабрици у Инђији почела је 2012. године и број запослених из године у годину расте. Оно што Грундфос издваја од конкуренције је усмереност на квалитет производа и услуге муштеријама, фокус на усавршавање, учење и напредовање запослених, али и брига о природним ресурсима и животној средини. Компанија Грундфос Србија посебан нагласак ставља на то да свако радно место буде безбедно, усредсређено на потребе људи због чега за све запослене компанија обезбеђује опширну обуку у циљу њиховог личног развоја и побољшања продуктивности.
 
Предстојећи сајам биће четврти по реду од како је компанија преселила производњу у Инђију.arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija