Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

02.08.2016

НЛБ банка расписала конкурс за најбољи пројекат за органску производњу и прераду хране

НЛБ Банка Београд као друштвено одговорна компанија, по пети пут расписује Конкурс за избор најбољег пројекта за органску производњу и прераду хране. Циљ овог Конкурса је вишесутрук: да подржи и помогне развој органске производње и прераде хране у Србији, да допринесе њеној промоцији и тиме подстакне нове и постојеће пољопривредне произвођаче и прерађиваче да обогате знања и повећају могућност да прошире своју производњу и прераду органску хране. Циљ конкурса је и да подстакне пољопривредне произвођаче и прерађиваче органске хране да направе свој најбољи пројекат и да га уз помоћ награде лакше започну и успешније реализују. Најбољи пројекти, по оцени стручног жирија, биће награђени на следећи начин: 1. наградом у износу нето 1.000.000 РСД (од чега се 300.000 РСД исплаћује одмах на текући рачун регистрованог пољопривредног газдинства у НЛБ Банци, а остатак од 700.000 РСД по приложеним фактурама везаним за пројекат);
2. наградом у износу нето 300.000 РСД (исплата на текући рачун у НЛБ Банци),
3. наградом у износу нето 200.000 РСД (исплата на текући рачун у НЛБ Банци). Пропозиције конкурса На Конкурс се могу пријавити сви индивидуални пољопривредни произвођачи који имају регистровано пољопривредно газдинство, сертификовани за органску производњу и прераду хране као и они који су у процесу сертификације. Пројекти се достављају до 1. септембра 2016. године. Додела награда је планирана за 20.09.2016. Пројекти који конкуришу за награду морају бити у складу са свим начелима сертификоване органске производње и прераде хране, у супротном неће бити узети у разматрање. Детаљне информације о Конкурсу биће на располагању заинтересованима на интернет сајту и у свим експозитурама НЛБ Банке. Пројекат мора да садржи следеће елементе:
•    Кратак опис пројекта (назив и основни циљ пројекта);
•    Укратко описати разлог за започињање ове врсте пројекта;
•    Детаљан опис активности на развоју пројекта, уз навођење реалних потребних и довољних услова за реализацију;
•    Трошкове реализације пројекта;
•    Очекивани резултати и временски оквир реализације пројекта;
•    Потврда о активном статусу у регистру пољопривредних газдинстава,
•    Доказ о сертификацији (сертификат о органској производњи) или закључен уговор са сертификационом кућом као доказ да је сертификација у току.
 
Образац за пријаву можете преузети овде.arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija