Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

11.12.2014

Кипарска компанија проширује капацитете у Инђији

Председник општине Инђија Петар Филиповић и његов помоћник за економски развој и пољопривреду најавили су проширење капацитета кипарске компаније Костас а Закарија (КАЗ) почетком 2015. године.

Петар Филиповић је истакао да је нова инвестиција изузетно значајна ствар за општину Инђија, поготово што у претходне две године није било много инвеститора.

„Важно је да компаније које већ послују у нашој општини изграђују нова постројења и проширују капацитете. Кипарска компанија КАЗ ће изградити још једну хладњачу у којој би, према њиховим најавама, требало да ради још 150 наших суграђана. Такође, ја очекујем и да почне изградња фабрике индонежанске компаније Индофуд и рекао бих да добро започињемо наредну годину, а надам се и да ће се тај тренд нових улагања наставити“, изјавио је председник општине Инђија.

Српко Меденица, помоћник председника за економски развој и пољопривреду, истакао је да нова инвестиција резултат доброг тимског рада.

„Желео бих да нагласим да имам одличну комуникацију и сарадњу са председником општине, пре свега као његов помоћник задужен за економски развој и пољопривреду, а која је резултирала довођењем браунфилд инвестиције, кипарске компаније КАЗ, у којој је до сада упошљено 250 наших суграђана. На недавно завршеном сајму прехрамбене индустрије у Паризу, једном од највећих у тој области, уговорили смо нову инвестицију кипарске компаније чији би радови требало да отпочну у јануару у североисточној радној зони“, најавио је Српко Меденица.


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija