Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

01.03.2007

Пеперси званично најављени у Медија центру

У оквиру "Греен Феста", једнодневног музичког фестивала, који ће бити одржан у уторак 26. јуна 2007. у Инђији наступиће „Ред Хот Цхилли Пепперс", највећи светски рок бенд данашњице, а то је данас и званично потврђено на конференцији за новинаре одржаној у „Медија центру" у Београду. Осим Пеперса, атрактивност овог догађаја, увеличаће и „Касабиан", бритпоп индие рок бенд, као и нашој публици добро позната имена: Кирил, Едо Маајка и Ритам нереда.

Председник општине Инђија Горан Јешић, изјавио је тим поводом да је организација спектакуларног концерта у Инђији најбољи показатељ несумњивог имиџа апсолутног квалитета и професионалности, који та општина демонстрира не само у земљи већ и широм Европе. Он је истакао да Пеперси, као један од најбољих концертних бендова на свету, нису ни размишљали о наступу у Србији док нису пронашли кредибилне и поуздане партнере: „Еxит" и Општину Инђија. „Ово је најбољи доказ да је све што смо до сада урадили у Инђији рађено са јасном визијом и погледом у будућност и ка Европи и да резултати тога постају видљиви не само у економском смислу, већ и кад су у питању догађаји од глобалног значаја за музику и културу у целини. Драго ми је што ће Инђија и на овај начин остати забележена на мапи светске културне сцене" - закључио је Јешић.

„Ред Хот Цхилли Пепперси" иначе постоје већ 24 године и најпопуларнији су фанк рок бенд на свету. До сада су продали више од 60 милиона албума чиме су сврстани у најпродаваније музичаре икад. „Ред Хот Цхилли Пепперс" месецима унапред распродају своје турнеје, јер их публика сматра за једну од најбољих музичких атракција на свету у последњих 15 година.

Све информације везане за концерт можете погледати на овом линку&гт&гт
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija