Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

07.12.2006

Сутра је отварање јарковачког водовода

Општина Инђија је у току ове године значајним инвестицијама у Јарковцима започела комплетну обнову и ревитализацију постојеће инфраструктуре. Изградњом дистрибуционе водоводне мреже насеља Јарковци, обезбеђене су неопходне количине воде за потребе становника овог насеља, а истовремено се реализује предвиђени систем повезивања свих насељених места у јединствен систем водоснабдевања.
У Јарковцима је изграђен цевовод од полиетиленских цеви високе густине у дужини од 5024 метара, па је на водоводну мрежу инсталирано 243 кућна прикључка са водомерним шахтовима, док је повезни цевовод Инђија - Јарковци изграђен у укупној дужини од 2800 метара. Повезни цевовод, иначе, спаја дистрибуциону мрежу Инђије с новоизграђеном дистрибуционом мрежом Јарковаца и Љукова.
Инвеститор пројекта је Дирекција за изградњу општине Инђија, а извођачи радова су „Инстел инжењеринг" Нови Сад и „Водовод и канализација" Инђија.Укупна вредност инвестиције за дистрибуциону мрежу Јарковци је 11,5 милиона динара, а укупна вредност повезног цевовода је 18,10 милиона динара.
Председник Општине Инђија Горан Јешић, позвао је Јарковчане да сутра у 11 часова испред сеоске Поште, присуствују званичном отварању новоизграђене водоводне мреже у њиховом месту и подсетио, да осим инвестиција, јавна предузећа константно обављају своје редовне активности у Јарковцима. Уколико нису њима задовољни или имају неки комунални проблем, мештани се могу обратити општинском Кол центру на телефон 5555-88 или СМС-ом на 065/5555-880 и одговор ће добити у крајњем року од 48 сати.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija