Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

07.08.2006

Завршен седми Сцена-фест

Концертом „Ружичастих Фламингоса", који је одржан синоћ пред препуним тргом испред инђијске главне Поште, затворен је седми „Сцена - фест". Грађани Инђије имали су прилику да у протеклих десет дана уживају у концертима Јована Маљоковића и „Балкан салса бенда", „Азра трибјут бенда", „Дел Арно бенда", „Ружичастих фламингоса" и трубача Бобана Марковића.

Инђијској публици представили су се Лане Гутовић и Миленко Заблаћански, а на сцену Сцена - феста изашли су и глумци „Београдског драмског позоришта" Војин Ћетковић и Никола чуричко са представом „У Едену на истоку", као и Татјана Бокан, Иван Јевтовић и Милан Калинић из „Фави театра", са представом Жаклина Бандека. По речима в. д. директора Културног центра у Инђији Саше Миливојевића ово је био најпосећенији „Сцена - фест" до сада.

- Према нашим проценама било је укупно око 9.000 посетила, што показује да „Сцена -фест" из године у годину постаје све озбиљнији фестивал - истакао је Миливојевић. - Желим да се захвалим публици на подршци и разумевању током фестивала, као и свима који су помогли да седми Сцена - фест буде на очекиваном нивоу. Трудили смо се да направимо програм у складу са пословицом „ За сваког понешто, а за неког све".

 Такође, већ смо почели да размишљамо о програму за следећу годину, који ће вероватно бити одржан на више локација у граду. Организатори „Сцена - феста" били су као и сваке године градска библиотека „Др Ђорђе Натошевић" и Културни центар Инђија.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija