Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

30.07.2006

Почео седми Сцена-фест

У организацији Народне библиотеке Др Ђорђе Натошевић и Културног центра, а под покровитељством Општине Инђија у суботу је отворен "Сцена фест 2006". На бину која је само за ту прилику постављена на шеталишту у улици Војводе Степе прво је изашла група "Апсолутно романтично", која је на жалост одсвирала само три нумере пре него што је почело невреме, које је натерало организаторе да прекину отварање ове већ традиционалне манифестације у Инђији.

Тек нешто после 22х, када је невреме прошло, програм је настављен, а на сцену су изашли "Трубачи Бобана Марковића". Обзиром на временске прилике, које нису ишле на руку организаторима, посета није била лоша, а сигурно је да би трг у улици Војводе Степе био пун, као и протеклих шест пута на отварањима "Сцена - феста" рекао је ВД директор Културног центра у Инђији Саша Миливојевић.

Пажљиво смо правили репертоар за овогодишњи Сцена-фест и сигуран сам да смо направили добар избор извођача и уметника, а уколико временски услови дозволе да се програм одржи како је и предвиђено, на отвореној сцени, посета грађана Инђије ће бити велика, убеђен сам у то, истакао је Миливојевић.

Програм је другог дана настављен на летњој позорници "Куће Војновић" која је била сувише тесна за све који су желели да виде представу „Обично вече" Милана Ланета Гутовића. Последњег дана јула љубитељима „Азре" биће представљена биографија Бранимира Џонија Штулића „Фантом Слободе" после које следи концерт „Азра Трибјут бенда".
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija