Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

07.05.2013 | S.Todorović

Inđiju u ponedeljak zadesilo nevreme, palo prosečno 30 litara kiše po m2

U ponedeljak je opštinu Inđija zadesilo nevreme tokom kog je palo u proseku oko 30 litara kiše po kvadratnom metru što je pogodovalo poljoprivrednicima ali je na nekim lokacijama napravilo štetu.

S obzirom na količinu padavina na nekoliko lokacija u Opštini došlo je do zagušenja atmosferske kanalizacije pa su reagovale ekipe vatrogasne službe izvlačenjem vode kako bi se sprečilo izlivanje u podrume i oštećenje kuća. U nekim naseljenim mestima je došlo do prelivanja kanala, međutim voda se povukla i nije bilo većih posledica ni oštećenja na infrastrukturi.

U Golubinačkoj ulici u Inđiji došlo je do sleganja zemljišta i pojave velikih rupa na zelenim površinama, ovaj problem je danas saniran angažovanjem bagera.

Tokom nevremena nije bilo većih problema sa snabdevanjem strujom, povremeni prekidi dešavali su se na dalekovodima ali su bili kratkotrajni.

 

 Sanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj ulici
PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
27 °C 1004 mb 51 % 4 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija