Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Inđiju u ponedeljak zadesilo nevreme, palo prosečno 30 litara kiše po m2

07.05.2013

Inđiju u ponedeljak zadesilo nevreme, palo prosečno 30 litara kiše po m2

U ponedeljak je opštinu Inđija zadesilo nevreme tokom kog je palo u proseku oko 30 litara kiše po kvadratnom metru što je pogodovalo poljoprivrednicima ali je na nekim lokacijama napravilo štetu.

S obzirom na količinu padavina na nekoliko lokacija u Opštini došlo je do zagušenja atmosferske kanalizacije pa su reagovale ekipe vatrogasne službe izvlačenjem vode kako bi se sprečilo izlivanje u podrume i oštećenje kuća. U nekim naseljenim mestima je došlo do prelivanja kanala, međutim voda se povukla i nije bilo većih posledica ni oštećenja na infrastrukturi.

U Golubinačkoj ulici u Inđiji došlo je do sleganja zemljišta i pojave velikih rupa na zelenim površinama, ovaj problem je danas saniran angažovanjem bagera.

Tokom nevremena nije bilo većih problema sa snabdevanjem strujom, povremeni prekidi dešavali su se na dalekovodima ali su bili kratkotrajni.

 

 Sanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj uliciSanacija zbog nevremena u Golubinačkoj ulici


  PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
Korisničko ime  

Lozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
24 °C 1008 mb 60 % 1 m/s
Kalendar događaja
Preuzmite grb opštine:     Pratite nas na: Google+ rss Mobilna verzija