Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

04.09.2019

Osvajačima evropskih medalja priznanje Opštine

Rukometašice inđijskog Železničara Sofija Žak i Jovana Avramović, i atletičar atletskog kluba Inđija Miloš Malešević primili su od predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka plaketu i karticu sa novčanim iznosom od 30 hiljada dinara kao nagradu i priznanje za osvojene medalje na evropskim takmičenjima za reprezentaciju Srbije.

Naime, Malešević je osvojio bronzu na prvenstvu Evrope za juniore u disciplini 3.000 metara, postavivši lični rekord-08:16:68, dok su se Avramovićka i Žak okitile zlatnom medalju na juniorskom prvenstvu Evrope održanom u Bugarskoj.

Kako je rekao predsednik Inđije Vladimir Gak na svečanom prijemu sportista, pre tri godine je uspostavljena nova platforma razvijanja sporta iako su postojali više nego brojni problemi, navodivši da je najteža situacija bila fudbalskom klubu Inđija i ženskom rukometnom klubu Železničar.

„Danas upravo ova dva kluba predstavljaju našu opštinu u najelitnijim takmičenjima u državi i primer su odgovornog rada i posvećenosti sportu“.

Čestitajući mladim sportistima na izvanrednom rezultatu, Gak je najavio još veća ulaganja u sport i sportsku infrastrukturu sa nadom da će ti projekti omogućiti stvaranje sve više sportista i klubova koji će dostojno predstavljati našu opštinu i državu.

Dodao je da je dolaskom Dragoljuba Samardžića i Ljubomira Kovačevića na čelo Sportskog saveza opštine Inđija, ova organizacija dobila novu energiju predstavljajući glavne nosioce sportskih aktivnosti i razvoja sporta.

Priznanje za sportiste lokalna samouprava je organizovala zajedno sa bankom Poštanska štedionica.

Fotografije sa prijema sportista možete pogledati OVDE.

arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
15 °C 1004.8 mb 88 % - m/s
Sistem48.aspx
Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija