Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

27.08.2019

Predstavljanje knjige „Među Moravama put“ Milana Obradovića

Knjiga „Među Moravama put“ Milana Obradovića najnovije je izdanje Narodne biblioteke „Dr Đorđe Natošević“ u Inđiji, objavljeno polovinom ove godine. Reč je o zanimljivom putopisnom štivu, u prozi i stihu, pisanom sa puno ljubavi, pažnje prema istorijskim činjenicama i čistoti jezika. Otac sa svoje dvoje dece putuje biciklom stazama i putevima Svetih Ćirila i Metodija.

Milan Obradović je rođen u Inđiji, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je elektrotehniku u Beogradu, a doktorirao fiziku u Belgiji. Živi u Portugaliji, radi u Međunarodnoj laboratoriji za nanotehnologiju, otac je petoro dece. Ovo mu je prva knjiga.

Otac Vojislav Bilbija u recenziji  knjige navodi: „Gospodu slava i hvala da se pojavila ovako topla i mila lektira. „Među Moravama put“ je prekrasna priča ljubavi roditelja i dece kroz njihovo putovanje puno romantičnih dogodovština, obogaćena objašnjenjem divnih reči, originalnih ilustracija, a sve to je izašlo iz srca i duše autora.“

Knjiga će biti predstavljena 29. avgusta 2019. godine, u 18 sati, u čitaonici Narodne biblioteke „Dr Đorđe Natopević“ u Inđiji, a o njoj govore recenzenti otac Vojislav Bilbija i Ljiljana Dugalić, koja je i urednik izdanja, te sam autor. U programu učestvuje Pevačka grupa KUD „Soko“ iz Inđije,  a moderator je Vesna Stepanović.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
15 °C 1004.8 mb 88 % - m/s
Sistem48.aspx
Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija