Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

09.08.2019

OBARANjE REKORDA: Odlična posećenost na inđijskom gradskom bazenu

Povoljni vremenski uslovi i potpuno renoviran gradski bazen sa atraktivnim sadržajima uslovilo je da inđijsko kupalište postane najposećenije u regionu. Od početka sezone bazen je ugostio preko 45 hiljada građana i ukoliko vremenski uslovi budu dozvoljavali, ove sezone biće oboren novi rekord posećenosti.

Osim Inđinčana, primetan je veliki broj posetilaca iz drugih krajeva države, rekao je na današnjem sastanku Sistema 48 direktor Ustanove Sportski centar Ilija Trbović. On je dodao da zaposleni na gradskom bazenu pružaju maksimalnu uslugu kupačima a poseban akcenat se daje na higijeni koja je besprekorna.

Da podsetimo, u prethodne tri godine su, nakon decenija zapostavljanja, uložena značajna sredstva za postavljanje behaton ploča, atraktivnih sadržaja kao što su tobogani, vodene pečurke, mobilijari za decu, saniranje ivica i uređenja unutrašnje školjke bazena, izgradnju poprečnog zida i hidromasažnog bazena, kupovinu kvarcnog peska i alata za prečišćavanje vode, renoviranje upravne zgrade i drugi brojni „sitni“ radovi koji su doprineli da se Inđija danas može ponositi svojim mestom za odmor i uživanje tokom letnjih meseci.


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
28 °C 1010.1 mb 51 % 5 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija